Tirsted Idrætsklub af 1985 er stiftet 7. maj 1985. I daglig tale, IK85. Foreningen opstod ved en sammenlægning af Tirsted IF og Tirsted KFUM.

Vi er en idrætsforening, der er beliggende i Brandstrup i Lolland Kommune. Foreningen råder over fodboldarealer og klubhus med café.
Pr. 1. januar 2015 købte foreningen arealet, Brandstrup Skole i alt 16.032 m2, med tilhørende bygninger.
Gymnastiksalen på skolen er i 2015 blevet renoveret med bla. nyt gulv. I sommeren 2017, har vi med økonomisk hjælp af fondsmidler, kunne udskifte næsten alle døre og vinduer.
Flere projekter er i støbeskeen, og så snart vi atter har penge på kistebunden går vi i gang.  Diverse fonde søges flittigt.

Foreningens formål er at tilbyde breddeidræt til alle som skulle have lyst til at være med. Med fokus på glæde og sundhed, er det vores ønske, at styrke lokalsamfundets sociale netværk. Vi vil skabe muligheder for at børn og unge udvikler et aktivt idræt- og fritidsliv.

Foreningens medlemsstruktur består af aktive udøvere, støttemedlemmer og en masse frivillige hænder.

Vores officielle postadresse er: Brandstrup Stadion, Brandstrupvej 42, 4970 Rødby. Telefonnr.: 5460 8459.

Bankforbindelse: Lollands Bank, konto 6520-00004147668.
CVR nummer: 3256 0652.

Kalender