Klubben » Kontingentbetingelser

Kontingentbetingelser


Betingelser for medlemskab og betaling af kontingent.

Et medlemskab af Tirsted IK85 gælder fra du opretter en profil på hjemmesiden www.ik85.dk. Ved oprettelse af medlemskab får du en medlemsprofil. Det er grats at oprette medlemskab. Til gengæld er medlemskab en betingelse for at kunne tilmelde dig hold og betale kontingent.

Kontingent gælder for det hold eller den periode du har meldt dig til. Kontingent indbetales altid før holdet starter op. Du kan også vælge at støtte foreningen ved at være støttemedlem.

Du er forpligtet til at opgive dit rigtige navn til din profil på hjemmesiden, sådan at dit kontingent bliver registreret korrekt. Hvis du betaler kontingent med betalingskort, skal du anføre dit rigtige navn på betalingssiden.

Du kan altid ændre dine registrerede data, bortset fra brugernavnet, ved at logge ind på siden og vælge indstillingerne under ”Min profil”.

For at melde dig ind skal du være fyldt 13 år, da vi ellers ikke må indsamle persondata fra dig. Tilmelder du på vegne af et barn skal du notere barnets navn på tilmeldingen.

Som medlem kan du vælge at betale kontingent med MobilePay, betalingskort (Dankort) eller kreditkort. Betaling skal ske via hjemmesiden ved oprettelse af en profil.
Fortryder du tilmelding til et hold, kan du få tilbagebetalt dit kontingent, hvis du kontakter kassereren senest inden 2. træningsgang. Kontakt kassereren på kasserer@ik85.dk.
Tirsted IK85s politik for persondata og datasikkerhed lever op til EU’s persondataforordning og dansk lovgivning i øvrigt.

Vi forbeholder os retten til at kontakte dig via mail for at høre om du vil forny dit medlemskab/kontingent.
Hvis du ønsker at melde dig ud af Tirsted IK85 skal du kontakte webmasteren på webmaster@ik85.dk.
Tirsted IK85 forbeholder sig ret til løbende at ændre og opdatere den politik for persondata og datasikkerhed, der gælder for vores hjemmeside.
Kalender
Tirsted IK85 | Brandstrupvej 42, 4970 Rødby | Webmaster@ik85.dk