Sportsgrene » Fodbold

Velkommen til IK85 fodboldafdeling

Her kan du holde dig ajour med nyheder, resultater og finde en masse praktiske oplysninger om vores Fodbold afdeling
Vi ser altid en masse fodboldglade piger og drenge til både træning og kampe.

Vores mål med fodbold er:
• God opførsel både på og udenfor banen.
• Godt kammeratskab.
• Vi ønsker at spille fodbold, og har fokus på sammenspil, placering og teknik.
• Forhåbentligt en masse sejre i diverse kampe

Nye holdkammerater er altid hjertelig velkomne.

Vi har i denne sæson følgende hold :

 

  • Herre senior 
  • Oldboys
  • U14 Piger 
  • Fodbold Fitness for kvinder og mænd


Hold og tilmeldinger herunder.BEMÆRK, DU SKAL OPRETTE ET LOGIN FOR HVER BRUGER - DU KAN GODT BRUGE SAMME MAIL.

OBS - det er BRUGERENS NAVN OG DENNES FØDSELSDATO, du skal anføre ved tilmelding. Du skal altså ikke skrive dine oplysninger som forælder, hvis du tilmelder din datter/søn på et børnehold. Tilmelder du dig forældre/barn-hold, er det barnet du skal anføre ved tilmelding. Giver dette anledning til spørgsmål, kontakt os straks på mail.

Dobbelttjek ALTID telefonnummer og e-mail ved tilmelding - vi sender relevant information ud på mail.
nyheder - bold.dk
Brighton skuffede: Vi er nødt til at lære af det 21-09-2023 23:58:00
Joao Pedro mener, at Brighton skal lære af nederlaget på 2-3 til AEK Athen i første Europa League-opgør i klubbens historie. Brighton levede ikke op til favoritværdigheden mod AEK Athen på hjemmebane torsdag aften. For det blev til et nederlag på 2-3 i klubbens første europæiske kamp nogensinde. Brightons dobbelte målscorer, Joao Pedro, havde da også svært ved at sige, hvad der præcist gik galt.  - Det er svært at sige, fordi det er første gang, at Brighton er i Europa League, men vi indkasserede et mål for hurtigt, siger angriberen til TNT Sports. - Vi vidste, at de var gode på dødbolde og i omstillingerne, og hvis vi var tættere på dem, ville vi ikke indkassere målene. - Vi tabte til West Ham, der tabte præcist som dem her, så vi er nødt til at lære af det. - Vi skal kigge på, hvad vi kan gøre bedre og være klar til næste opgør. Brighton møder Bournemouth i Premier League på lørdag.
FCN blev blæst bagover i vild kulisse: Det var voldsomt 21-09-2023 23:37:37
FC Nordsjællands Oliver Villadsen erkender, at Fenerbahce-fansene gjorde holdets arbejdsbetingelser svære. Buhråb og øredøvende pibekoncert. Det var, hvad FC Nordsjællands spillere måtte lægge øre til i torsdagens Conference League-premiere mod Fenerbahce, der havde fordelen af at spille hjemme på Sukru Saracoglu Stadium i Istanbul. Fra lægterne lignede det, at FCN havde svært ved at håndtere den vilde lydkulisse, og efter 1-3-nederlaget blev betragtningen bekræftet af højreback Oliver Villadsen. - Vi var forberedte på at møde en heksekedel, men det er noget andet, når man står inde på banen. - Der var virkelig tryk på. Det er overhovedet ikke en undskyldning, men det er lidt større end Brøndby Stadion og Parken, siger FCN-profilen. Efterfølgende forklarede Villadsen, at torsdagens kulisse mindede lidt om det, FCN stiftede bekendtskab med, da holdet i august spillede på udebane mod den rumænske klub FCSB. - Østeuropæisk fodbold kan godt være lidt voldsomt. Det var også sådan, stemningen var, da vi spillede i Bukarest. - Hvis det ikke går godt for hjemmeholdet, er der pibekoncert, men hvis det går rigtig godt, bliver tørklæderne drejet rundt i cirkel. Det er 100 procent anderledes. Det var bare voldsomt, siger Villadsen. FCN-træner Johannes Hoff Thorup oplevede fra sidelinjen, at det var svært at råbe sine spillere op, men cheftræneren ser ikke presset fra lægterne som den største årsag til torsdagens nederlag. - Det, der var væsentligt, var, at vi mødte et godt fodboldhold med kvalitetsspillere på alle positioner. - Det skal vi ikke være blege for at indrømme. Det er en klub og et hold, der er på et højere niveau, end vi er, siger FCN-træneren. FC Nordsjælland spiller sin næste gruppekamp i Conference League torsdag den 5. oktober, hvor bulgarske Ludogorets gæster Right to Dream Park. /ritzau/
Glad Kudus efter første mål: Føler jeg er en del af familien allerede 21-09-2023 23:32:51
Med et vigtigt mål for West Ham blev Mohammed Kudus kampafgørende i dag, og ovenpå sejren hyldede han holdet for deres præstation og for at tage imod ham med åbne arme. Mohammed Kudus fik åbnet sin målkonto for West Ham i dag, da han scorede målet til 2-1 i en 3-1-sejr over serbiske TSC i Europa League. Dermed er den tidligere FC Nordsjælland-profil kommet i omdrejninger hos sin nye klub, og det var en glad Kudus, der talte med TNT Sports efter sejren. - Vi dominerede kampen i første halvleg, men vi formåede ikke at score. - For mig at se vidste vi godt, hvad vi lavede, uanset om vi var foran eller bagud. Vi beholdt den samme mentalitet, vi gør det, vi gør bedst, og resultatet kommer efter. - Jeg er her for at hjælpe holdet, og som man kan se i dag, fik vi de tre point. Kudus knyttede også et par kommentarer til sin begyndelse i klubben, som har været rigtig god. - Jeg føler, at jeg allerede har været her længe. Alle har fået mig til at føle som en del af familien. Jeg gør bare, hvad træneren beder mig om, sluttede ghaneseren af. Mohammed Kudus kom til West Ham fra Ajax for 300 millioner kroner sidste måned.
Klaksvik var tæt på overraskelse i Slovakiet 21-09-2023 23:22:25
Klaksvik fra Færøerne kom foran mod Slovan Bratislava, men det endte med et nederlag på 1-2 i Conference League. Det færøske mandskab fra Klaksvik manglede kun at komme forbi Molde i kvalifikationen til Champions League for at spille i det gruppespil, men her til aften skulle de spille første kamp i Conference League.  Det var i Slovakiet mod Slovan Bratislava, der sad på det hele i første halvleg. Det slovakiske mandskab holdt fuldstændig gæsterne fra fadet og tillod ikke ét eneste skud. Men alligevel var det de deltidsproffer, der bragte sig foran i anden halvleg. Et hjørnespark endte i panden på Deni Pavlovic, og så kunne Klaksvik begynde at drømme. Drømmene holdt kun i fem minutter. Vladimír Weiss var manden, der kom først på et indlæg og sendte bolden i nettet.  Efter 77 minutter kom Bratislava så foran med 2-1, som holdt resten af kampen.
Hjulsager assisterede for Gent i pointdeler 21-09-2023 23:12:25
Andrew Hjulsager kom ind efter godt en times spil og leverede en assist, da Gent spillede 1-1 mod ukrainske Zorya. Andrew Hjulsager startede på bænken for Gent, da det belgiske mandskab mødte Zorya i Conference League. Det var et opgør, hvor der først kom gang i tingene i anden halvleg. Efter godt en times spil kom den danske offensiv spiller på banen, og her leverede han hurtigt. For seks minutter efter indskiftningen servicerede Hjulsager nemlig bolden for Hugo Cuypers, der sørgerede for 1-0-scoringen. Men føringsmålet holdt ikke længe. Blot tre minutter efter udlignede Eduardo Guerrero til slutresultatet 1-1. I den anden kamp i gruppen mellem Maccabi Tel Aviv og islandske Breidablik kom der flere mål. Det var dog storfavoritterne fra Israel, der løb med sejren med 3-2, selv om de islandske gæster kom tilbage efter at have været bagud med 3-0.
Kalender
Tirsted IK85 | Brandstrupvej 42, 4970 Rødby | Webmaster@ik85.dk